Skip to main content
ACTIVITEITEN

Abel. buiten boules

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor met de familie, collega’s of gewoon een gezellig dagje weg? Bij Abel.  & Tasman. hebben we een groot aanbod aan activiteiten!

Reserveer direct een activiteit:

Pitch&Putt golf

vanaf €15.5

Pitch&Putt golf is voor iedereen vanaf 8 jaar. De golfbaan bestaat uit een kleine 18-holes en is voor elk niveau een uitdaging. Van de afslag tot de vlag, varieert de lengte tussen 30 en 90 meter.

Bekijk of reserveer hier.

Footgolf

vanaf €15.5

Footgolf is een combinatie van voetbal en golf! Je speelt in een groep tot max 6 personen. Er kunnen dus meerdere teams ingezet worden tot zelf 120 personen!

Bekijk of reserveer hier

Jeu de Boules

vanaf €3.75

Een activiteit voor jong en oud! Onze jeu de boules set is alles wat je nodig hebt om een geweldige tijd te beleven met vrienden, familie of collega’s. 

Bekijk of reserveer hier.

Activiteiten op aanvraag:

RIB varen

Stap in een boot voor een geweldige, snelle tocht over de Maas, een enorme adrenaline kick.

Bekijk het arrangement (va 25 pers)

Shooting experience

Bij de buiten boules is het mogelijk om verschillende shoot experience spellen te spelen. Wat dacht je van boogschieten, kruisboogschieten, luchtdruk pistool en nog veel meer!

Bekijk het arrangement (va 25 pers)

Lasergame

Bij Tasman is het mogelijk om in verschillende teams te lasergamen, na afloop kunnen jullie genieten van een heerlijke pinsa.

Bekijk het arrangement (va 10 pers)

Archery tag

Je probeert elkaar te raken met zachte pijlen, Bij archery tag maak je geen gebruik van verf (zoals bij paintball). De bogen zijn gelimiteerd in kracht en de pijlen uitgerust met een zachte dop, dit maakt het spel veilig.

Bekijk het arrangement (va 50 pers)

Wandeling met gids

Maak met een gids een wandeling door de Rhoonse Grienden. Hier leer je alle ins- en outs van dit gebied en krijg je meer te weten over de natuur.

Aanvragen: 0105011500 of info@abel-restaurant.nl