Abel. bestaat 25 jaar!

Wat een reis is het geweest! Al 25 jaar lang zijn we er voor jullie, en dat willen we groots vieren. Markeer 19 september alvast in je agenda, want dan barst ons jubileumfestival los. Het belooft een dag vol plezier, muziek, verrassingen en onvergetelijke momenten te worden. Maar dat is nog niet alles. De komende maanden pakken we uit met tal van leuke acties en speciale aanbiedingen om dit met jullie te vieren.

Abel. 25 jaar festival

Kom het 25-jarig jubileum van ons restaurant vieren op 19 september! Diverse artiesten zullen optreden op het grote podium, en je kunt genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Mis het niet en vier dit bijzondere moment met ons mee!

Locatie
Albrandswaardsedijk 194
Datum
19 september 2024
Tijd
Vanaf 20 uur
Prijs
€9.50
Koop een ticket.

Acties!

Ter ere van ons 25-jarig jubileum hebben we vanaf juni elke maand speciale acties en aanbiedingen! Bedank onze trouwe bezoekers met exclusieve kortingen en unieke cadeaus. Houd onze website in de gaten en vier dit bijzondere jaar met ons mee!

Juni

Ontbijt bij Abel. voor 2

Geniet de hele maand van de breakfast platter inclusief verse jus voor maar €25,- voor 2 personen. Dit is te reserveren tussen 10 uur en 12 uur.

Reserveer hier het ontbijt

Win festival tickets!

Op social media geven we festivaltickets weg. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van de actie!

Volg ons op socials

Nog niet helemaal gevonden wat je zocht? Bekijk hier al onze arrangementen