Maak je feest of evenement compleet!

Op zoek naar een DJ, muzikant of een act die jouw gasten nog lang bijblijft? Abel. adviseert en helpt je graag bij het vinden van een passende invulling.

ohio entertainment

Ohio Music

Muziek & Entertainment

Evenementenbureau Barendrecht - OHIO BV is een all round entertainment bedrijf. Zij laten u een echt feest beleven. Voor entertainment, licht/geluid & artiesten kunt u bij hen terecht.

Live tekenaar Nathan van der Veer

Kunst & Communicatie

Nathan van der Veer is communicatievormgever en zet tekeningen en grafische vormgeving voor het vertalen van boodschappen en het vertellen van verhalen.

Name

Hostessen, dansers & entertainment

Bij Hostessbureau Orli Entertainment boekt u de beste hostesses, danseressen en entertainers voor uw beurs of evenement.

Bloemenservice Nederland

Bloemdecoratie

Bloemenservice Nederland maakt in overleg met de klant de mooiste arrangementen van verse en gedroogde bloemen, die perfect bij de gelegenheid en omgeving aansluiten.

Pure & Trust

Bloemen

Door Nicole den Braver, Freelance bloem stylist arrangeur. Voor een creatief stoere sfeer van Wedding flowers maakt Pure & Trust met passie uw personal touch.

fotograaf events

Vincent van Dordrecht

Fotografie

Een all-round fotograaf met expertise o.a. op het gebied van portret-, sport- reportage-, reis- en uiteraard eventfotografie.

Tim Horsting

Entertainment | Goochelen

Met meer dan 7500 optredens op festivals, evenementen, theaters, scholen, kinderfeestjes, bruiloften, beurzen, pretparken, kraakpanden, musea én restaurants in binnen en buitenland kan Tim Horsting moeiteloos inspelen op elke situatie.

drone shot

Your drone shot

Fotografie | filmen | drone

Bij Your Drone Shot zorgen we voor de mooiste beelden. Onze drones hebben allemaal een 4k camera waardoor ze scherpe en gedetailleerde drone beelden vanuit de lucht kunnen maken.

Wonderful Wedding

Planning | styling | bloemen

Bij Wonderful Wedding kunnen jullie kiezen uit diverse trouwpakketten, van enkel ceremoniemeester tot het van A tot Z regelen van de complete Bruiloft.

Tien Produscties film video

Tien Producties

Videoproducties

Tien Producties brengt jouw evenement in beeld met details die erom doen. Contentmakers die precies weten waar ze mee bezig zijn