Skip to main content

Organiseer de familiedag tot in de puntjes.

 Breng je familie dichter bij elkaar met een zorgvuldig georganiseerde familiedag bij Tasman. Wij streven ernaar om een onvergetelijke ervaring te creëren, waar generaties samenkomen, herinneringen maken en banden versterken. Wij helpen je graag bij het plannen van een dag vol plezier, activiteit en herinneringen.

Aanvragen

Vanaf 25 personen

€42,50

6 uur

Compleet verzorgde familiedag

Begin met een heerlijk ontvangst, met koffie/thee & appeltaart, bij ons tweede restaurant Tasman. De perfecte locatie voor jong & oud! Daarna is het tijd om te starten met de eerste activiteit. Geniet daarna van een heerlijke borrel met bittergarnituur voordat jullie starten met het tweede activiteit. Aan het einde is het tijd voor heerlijke pannenkoeken met softijs om de geslaagde dag af te sluiten.

Activiteiten opties:

Pitch&Putt
Footgolf
Jeu de Boules

Inclusief in het arrangement

Koffie/thee ontvangst
Appeltaart
2 activiteiten + materiaal
Bittergarnituur
Pannenkoek naar keuze (Tasman)
Softijsje

Aanvragen

Ook een leuke optie

Houden jullie van iets meer rust of hebben jullie een kleiner budget? Dan is onze familiedag basic een leuke optie! Jullie worden ontvangen met koffie/thee & appeltaart. Daarna gaan jullie zelf wandelen door de Rhoonse Grienden en wordt de dag afgesloten met een pannenkoek en een bol ijs bij Tasman.

Nog niet helemaal gevonden wat je zocht? Bekijk hieronder alle arrangementen.

Bekijk alle arrangementen