Skip to main content

Feestzaal Rotterdam

Abel. grand café restaurant heeft een feestzaal voor elke gelegenheid nabij Rotterdam. Wij hebben verschillende zalen en kunnen gezelschappen ontvangen tot 400 personen. Of u nu een feestzaal in de buurt van Rotterdam zoekt voor een receptie, bruiloftsfeest of bedrijfsfeest, Abel kan u van dienst zijn. De ligging van ons complex voor een feestzaal vindt u op een steenworp afstand van Rotterdam op een mooie locatie met de mogelijkheid de feestzaal te combineren met ons terras, zodat u en uw gasten bij mooi weer buiten kunnen vertoeven.

In combinatie met een feestzaal op onze locatie nabij Rotterdam kunt u een menu arrangement boeken tegen een vaste prijs per persoon. De mogelijkheden voor dit menu bespreken wij graag persoonlijk met u, aangezien de mogelijkheden divers zijn.

Voor meer informatie of een afspraak om een feestzaal vlakbij Rotterdam te bekijken kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons per telefoon bereiken op 010-501 15 00 of per mail info@abel-restaurant.nl. U kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Ontdek Abel.