Skip to main content

High Tea Rotterdam

Wilt u eens iets anders dan een standaard ontbijt of lunch? Bij Abel Grand Café Restaurant verzorgen we een High Tea in omgeving Rotterdam, vanaf minimaal twee personen. Een High Tea is een originele manier om een feestelijk feit te vieren. Van een officiële gelegenheid zoals een 25-jarig huwelijk, tot een gezellige meidenavond, u zegt het maar en het behoort tot de mogelijkheden.

Onze High Tea in omgeving Rotterdam, is voor allerlei aanleidingen een bijzonder geschikte manier om iets te vieren. Een geslaagd uitje wordt het sowieso door onze grote verscheidenheid in groepsarrangementen. U kunt deze High Tea in omgeving Rotterdam net zo uitgebreid of intiem maken als u zelf wenst. Dus wat u ook in gedachten heeft bij een High Tea, wij maken het mogelijk in omgeving Rotterdam. De High Tea vindt plaat in het gezellige Grand Café. Dit originele uitje zullen u en uw gasten niet snel vergeten. Combineer uw High Tea eens met 1 van onze activiteiten!

Over de details wat betreft de arrangementen, de prijzen en wat u kunt verwachten bij onze High Tea in omgeving Rotterdam kunt u contact op nemen met ons restaurant (010) 501 15 00, ook zijn wij via de email te bereiken op; info@abel-restaurant.nl.

Ontdek Abel.