Skip to main content

Lid worden van Pitch&Putt Rhoon?

De abonnementen zijn inclusief gebruik van materialen (golfclubs, golfballen, scorecards).

Daarbij kan je meedoen met de wekelijkse competitiedagen.

Meld je hier aan!Inloggen

Pitch&Putt bond Nederland

De PPBN biedt spelers de mogelijkheid om de Pitch en Putt sport nog actiever te beleven. Op elke aangesloten PPBN-baan wordt in competitie- of clubverband gespeeld en organiseert men regelmatig toernooien.

Kijk voor meer informatie op: https://www.ppbn.nl/

Abonnementen Pitch&Putt golf Rhoon

Jaarabonnement
275,-
Avond abonnement (mat/m zo, v.a. 19 uur)
175,-
Ochtendabonnement (ma t/m vrij, tot 12 uur)
175,-

WTC Rhoon

Pitch & Putt Golf Rhoon heeft een actieve Wedstrijd- en Toernooi Commissie (WTC Rhoon) die onder meer clubavonden en toernooien organiseert. Zo is er in de periode april tot en met september elke dinsdag een clubavond en in de periode september tot en met maart op zaterdag een clubochtend. De deelnemers lopen een 18 holes ronde waarvan de scores worden bijgehouden.

Voorts is er gedurende het hele jaar elke woensdag een zogenaamde Rabbitochtend waarbij met name de senior leden een 18 holes ronde lopen. Overigens worden voor de samenstelling van de flights, blind kaarten getrokken zodat u steeds met een andere partner speelt.
Bij het deelnemen aan onze evenementen is uw speelsterkte niet belangrijk want ook nu spelen minder ervaren spelers met leden die al wat langer spelen en – desgevraagd – de nodige tips kunnen geven om uw spel te verbeteren.

Ongeacht welk abonnement u heeft, kunt u deelnemen aan bovenstaande activiteiten. Wilt u eventueel meer informatie kijk dan op: https://www.ppbn.nl/wtcs/wtc-rhoon/

Bekijk onze andere activiteiten.