Skip to main content

Lunchen Rotterdam

Voor lunchen in omgeving Rotterdam moet u bij Abel Grand Café Restaurant zijn. Van High Tea tot Brunch. Op ons ruime terras of in het gezellige Grand café. Wij kunnen aan elke denkbare manier van lunchen voldoen. Daarom denk je bij lunchen in omgeving Rotterdam aan Abel Grand Café Restaurant. Warme gerechten, koude gerechten, verschillende soorten brood/beleg. Bij ons zal het u aan niets tekort komen. Alles waaraan u denkt als u aan lunchen bent, behoort bij Abel in omgeving Rotterdam tot de mogelijkheden.

Van grote groepen tot een intieme lunch voor twee, het is bij ons geen enkel probleem. Zakelijk lunchen in omgeving Rotterdam of gewoon gezellig met een vriend of vriendin eens iets bijzonders maken van de lunch? Zoek niet verder. Bij ons bent u voor uw lunch, en daarmee bedoelen wij lunch in de breedste zin van het woord, aan het juiste adres.

Voor meer informatie over lunchen in omgeving Rotterdam, de veelzijdigheid van ons aanbod, de haarscherpe prijzen en de mogelijkheid tot het gebruik maken van één van de vele groepsarrangementen kunt u contact opnemen met ons Grand Café (010) 501 15 00, via email bereikt u ons op; info@abel-restaurant.nl.

Ontdek Abel.