Skip to main content

Personeelsfeest Rotterdam

Abel. grand café restaurant is een geschikte locatie voor een personeelsfeest vlakbij Rotterdam. Wij hebben plaats voor gezelschappen van 2 tot 400 personen. Of het nu gaat om een klein of groot personeelsfeest wat u in Rotterdam of omgeving wilt organiseren, Abel staat voor u klaar. U kunt van tevoren de zalen komen bekijken waar u uw personeelsfeest bij ons in Rotterdam kunt houden. Wij leiden u graag rond.

Wanneer u van tevoren graag precies wilt weten wat het gaat kosten is het mogelijk om de drank en catering van tevoren tegen een vast bedrag per persoon af te kopen. U komt dan niet achteraf voor verrassingen te staan. Wij bespreken de mogelijkheden voor uw personeelsfeest graag met u op onze locatie in Rotterdam, zodat u meteen de zalen kunt bekijken. Handelt u het een en ander liever telefonisch af, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Voor meer informatie of vragen over het organiseren van uw personeelsfeest in Rotterdam kunt u contact met ons opnemen. U kunt het contactformulier invullen, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. U kunt ons ook bellen (010-501 15 00) of mailen (info@abel-restaurant.nl).

Ontdek Abel.