Vrijgezellenfeest vrouw Rotterdam

Wanneer je beste vriendin gaat trouwen, weet je waarschijnlijk één ding zeker: dat moet gevierd worden! Pak dat dan goed aan en organiseer samen met Restaurant Abel dit onvergetelijke vrijgezellenfeest. Speciaal voor vrouwen hebben wij in Rotterdam de leukste arrangementen samengesteld waarmee we er voor gaan zorgen dat de aanstaande bruid nog lang met veel plezier aan deze dag zal terugdenken. Een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Rotterdam vraagt immers om leuke en verrassende activiteiten die helemaal passen bij jouw vriendin.

Is de aanstaande bruid dol op zoetigheden en andere lekkernijen? Dan is een high tea echt iets voor haar! Gezellig samen met haar vriendinnen genieten van verschillende zoete en hartige gerechten en natuurlijk onbeperkt thee drinken – daarmee maken we van ieder vrijgezellenfeest voor vrouwen in Rotterdam een groot succes. Vergelijkbaar hiermee is onze high wining: wij zorgen voor een groot assortiment aan hartige hapjes en serveren daarbij een karafje huiswijn naar keuze. Dit is bovendien ook een leuke manier om één van onze sportieve activiteiten gezellig af te sluiten.

Een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Rotterdam mag wat ons betreft best actief zijn. Voor bruiden die ook niet stil kunnen blijven zitten, hebben wij dan diverse leuke en sportieve activiteiten op het programma staan. Voor de echte durfallen hebben we zelfs een heus klimbos. Kies uit drie verschillende parcoursen en zoek je weg over wiebel-, touw- en apenbruggen, loop- en klimnetten, papegaaibalken en natuurlijk de spectaculaire tokkelbaan.

Voor meer informatie over onze arrangementen, zoals een wijnproeverij of het leuke Pitch & Putt Golf, kijk je hier. Ook organiseren wij diverse verrassende workshops om je vrijgezellenfeest voor vrouwen in Rotterdam helemaal af te maken. Met Restaurant Abel maak je er een onvergetelijke dag van!

Ontdek Abel.