3-gangen Chef’s Special shared menu
In de maanden november tot februari serveren wij iedere maand een wisselend 3-gangen diner to share met specialiteiten van de Chef.
Prijs : € 37,50 p.p.
In de maanden november tot februari serveren wij iedere maand een wisselend 3-gangen diner to share met specialiteiten van de Chef.
Prijs : € 37,50 p.p.
Voorgerechten
Gamba Carpaccio – Vadouvan – Mango – Edame – Zeevenkel
Groenten Gyoza – Hoisin – Bosui – Wasabi – Crunch
Pulled Pork -BBQ Saus – Brioche – Coleslaw – Sesam
Hoofdgerechten
Runderlende– Witlof – Truffel – Zoete Aardappel – Ui
Kabeljauw – Gratin – Artisjok – Biet – Spek Dressing
Rode Curry – Couscous – Bloemkool – Dragon- Tomaat
Nagerecht
Chocolade Souffle – Yoghurt – Kersen – Amandel – Koekcrumble