Sound Journey

Stap in een wereld van klanken en vibraties en laat je meevoeren op een innerlijke reis tijdens onze exclusieve Sound Journey. Een verdiepende reis door een zee van frequenties die jou meeneemt naar onvoorwaardelijke liefde, jouw authentieke blauwdruk en jouw meest natuurlijke staat van zijn. Dit event is voor jou als je een zielsverlangen voelt voor thuiskomen bij jezelf. Als je weer in contact wil komen met de waarheid in jou en hiermee een bewuste invulling wil geven aan jouw (dagelijkse) leven. Wij nodigen jou uit om deel te nemen aan deze authentieke ervaring, waar Sound & Stilte samenkomen om jouw lichaam & ziel te harmoniseren.

Sound Journey

Een Sound Journey is een liggende meditatieve klankreis waarbij je wordt omringd door de helende klanken van diverse inheemse instrumenten zoals klankschalen, gongs, drums en de stem.

Sound reist door water heen en stroomt op celniveau het lichaam in. Hierdoor ontstaat harmonisatie tussen het lichaam & geest, diepe overgave en verbinding met jezelf.

*Gefaciliteerd door:
Cosmic Resonance

Cosmic Resonance

Cosmic Resonance is een co-creatie van Shadee (Multidimensional healer) Xandra (Soundmaestra) en Anne (Spaceholder, Personal coach) Met een gedeelde zielsmissie faciliteren wij een krachtveld, waarin je wordt uitgenodigd om connectie te maken met jouw authentieke expressie & hoogste potentieel.

Om dit teweeg te brengen werken wij onder andere met helende klank, frequenties, de 5 elementen, creatieve expressie & multidimensionaliteit.

Programma

Bij ontvangst reinigen we jouw persoonlijke energieveld en nemen wij jou mee in de intentie van de sessie. Met diverse tools zoals geleide meditatie, ademwerk, mantra, kaartlegging of klankschaal chakra-activatie versterken wij het energieveld. Vervolgens nemen wij je mee in een verdiepende trancereis tot in volledige overgave.

Hierna begint jouw Sound Journey; 90 min lang word je meegenomen in een klankbad van kristal-, tibetaanse klankschalen, gongs, diverse drums, inheemse instrumenten en de stem.

Brunchtime

Na de Sound Journey staat in het restaurant van Abel. een heerlijk verzorgd brunch buffet klaar, waar we jouw ervaringen met elkaar kunnen delen. Met veel liefde nodigen wij jou uit om de helende frequenties & klanken te komen ontvangen in deze bijzondere reis door de elementen!

*Dit jaar nog beschikbaar tegen introductieprijs.

Data Sound Journey

  • 22 september 2024
  • 1 december 2024

Programma & tijden (08.45 – 12.00 uur)

  • 08.45 – 09.00: Welkom & Inloop
  • 09.00 – 11.00: Sound Journey
  • 11.00 – 12.00: Brunch bij Abel

Ben je toe aan verdieping, rust & ontspanning, reserveer dan vandaag nog het Sound Journey event.

*Facilitated by: Cosmic Resonance
Powered by: Devi Yoga Club