Skip to main content

Het leukste uitje met vrienden of familie.

Abel. is het restaurant voor familie & vrienden die op zoek zijn naar smaakvolle momenten en een warme, gastvrije sfeer. Geniet van heerlijke gerecht die met zorg zijn bereid, terwijl je samen bijpraat en mooie herinneringen maakt. Of je nu komt voor een intiem familiediner of een feestelijke samenkomst met vrienden, bij Abel. draait het om het delen van speciale momenten. Maak van elke gelegenheid iets bijzonders.

Iets te vieren

Vier het in stijl bij Abel. Geniet van culinaire verrassingen en een feestelijke sfeer. Laat je verwennen en geniet van een feestelijke ambiance die perfect past bij een bijzondere dag.

Bekijk arrangementen

Babyshower organiseren

Abel. is de locatie voor het organiseren van een onvergetelijke babyshower! Kies voor een zorgeloze ervaringen creëer blijvende herinneringen. Maak samen met ons jouw babyshower speciaal!

Bekijk arrangementen

Lunch of diner

Geniet met familie of vrienden van een onvergetelijk tafelmoment bij Abel. Ervaar de gezellige sfeer terwijl je samen proeft, deelt en mooie herinneringen maakt aan tafel. 

Bekijk arrangementen

Familiedag

Is het tijd voor de jaarlijkse familiedag, maar geen tijd om alles te regelen? Wij helpen je graag met het organiseren! Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij diverse arrangementen samengesteld, zo hoef je alleen maar te kiezen.

Bekijk arrangementen

Feestdagen & events

Vier bijzondere momenten & feestdagen bij Abel! Ontdek diverse evenementen, thema-avonden & feestelijke seizoensvieringen, wij creëren de perfecte setting. Zie hier onze actuele events en feestdagen.

Ga naar de pagina

Nog niet gevonden wat je zocht?
Bekijk dan hier al onze arrangementen.