Skip to main content

Met familie & vrienden naar Abel.

Helemaal Abel.

Prachtig groene omgeving, flexibele zalen, heerlijke menukaart & gratis parkeren.

Abel. is het restaurant voor familie & vrienden die op zoek zijn naar smaakvolle momenten en een warme, gastvrije sfeer. Of je nu een groot feest wilt geven, een activiteit wil spelen, heerlijk wilt ontbijten, lunchen of dineren. Geniet bij Abel. en maak samen de mooiste herinneringen.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Bekijk alle mogelijkheden.

Iets te vieren

Vier het in stijl bij Abel. Geniet van culinaire verassingen en een feestelijke sfeer. Laat je verwennen en geniet van een feestelijke ambiance die perfect past bij een bijzondere dag.

Babyshower organiseren

Abel. is de locatie voor het organiseren van een onvergetelijke babyshower! Kies voor een zorgeloze ervaringen creëer blijvende herinneringen. Maak samen met ons jouw babyshower speciaal!

Familiedag

Is het tijd voor de jaarlijkse familiedag, maar geen tijd om alles te regelen? Wij helpen je graag met het organiseren! Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij diverse arrangementen samengesteld, zo hoef je alleen maar te kiezen.

Food arrangementen

Geniet met familie of vrienden van een onvergetelijk tafelmoment bij Abel. Ervaar de gezellige sfeer terwijl je samen proeft, deelt en mooie herinneringen maakt aan tafel.

Teamuitje

Met jouw voetbalteam, hockeyteam of klas naar Abel. of Tasman. voor een leuk uitje.

Tasman.

Bij Abel. hebben we een 2de locatie genaamd Tasman. Hier kan je onwijs lekker eten en de leukste feesten organiseren. Van Hollandse biefstuk tot gezellig BBQ, het kan allemaal!

Activiteiten

Kom een balletje slaan op de golfbaan of ga met de hele familie gezellig een potje Jeu de Boulen. Kom je met een grotere groep? Dan hebben wij ook toffe arrangementen!

Onze zalen

Wil je graag een aparte zaal huren voor jouw feest, diner of evenement? Bij Abel. verhuren wij onze zalen in combinatie met horeca. Bekijk ze hier!

A la carte

Wil je lekker komen ontbijten, lunchen, dineren of reserveren voor een high tea? Dat kan bij Abel. tot 17 personen gewoon van de kaart.

Feestdagen & events

Vier bijzondere momenten & feestdagen bij Abel! Ontdek diverse evenementen, thema-avonden & feestelijke seizoensvieringen: wij creëren de perfecte setting. Zie hier onze actuele events en feestdagen.

Nog niet gevonden wat je zocht?
Bekijk dan hier al onze arrangementen.