Skip to main content

Bijzondere congreslocatie in Rhoon.

Abel. Grand Café Restaurant is een ideale congreslocatie door de enorme hoeveelheid binnen én buitenruimtes, persoonlijke aandacht, flexibiliteit in zalen én de moderne faciliteiten.

Door de ruimte die ons terrein biedt hebben wij talloze mogelijkheden voor grote groepen en gasten op een persoonlijke manier te verwelkomen. Onze locatie ligt in de achtertuin van Rotterdam en beschikt over 300+ parkeerplaatsen.

Offerte aanvragen

Persoonlijk & flexibel

Tegenwoordig gaan congressen verder dan alleen een praatje van een spreker in een grote zaal. Bij Abel. streven we naar verbinding en inspiratie gedurende de hele dag, met persoonlijk contact als essentieel element.

Onze moderne zalen bieden de perfecte setting voor een divers dagaanbod. Denk bijvoorbeeld aan inspirerende workshops in subzalen, mogelijkheid voor buiten op het terras of gezellig binnen. 

De flexibiliteit en persoonlijk contact stelt jou in staat om het programma naar eigen wens in te vullen, zodat het congres niet alleen aan de doelstelling voldoet, maar ook onvergetelijk en bijzonder wordt.

Bij Abel. gaan we verder dan alleen de evenementruimte. Persoonlijk contact voor, tijdens en na het event staat centraal om ervoor te zorgen dat elke deelnemer zich betrokken en geïnspireerd voelt. 

Audio & zalen

In diverse ruimtes beschikken wij over presentatieschermen. Verder hebben wij een goede samenwerking met CT-AV waardoor we uitstekende technologische mogelijkheden kunnen verzorgen.

We beschikken over 5 zalen bij Abel. en hebben een 2de locatie genaamd Tasman. waar we ook diverse mogelijkheden kunnen aanbieden. De zalen zijn voorzien van een eigen terras. 

Door de groene ligging in de achtertuin van Rotterdam is Abel. een perfecte locatie voor een congres. Zo beschikken wij over 300+ parkeerplaatsen en is het goed bereikbaar vanaf de snelweg. 

Social events

Ontdek de perfecte afsluiting voor jouw congres bij Abel. Na een dag vol inspiratie bieden wij diverse mogelijkheden voor sociale events, ideaal voor grote groepen. Of je nu kiest voor een stijlvol diner in onze sfeervolle zalen, een informele borrel op ons ruime terras, of een combinatie van beide, wij creëren de ideale setting voor een onvergetelijke bijeenkomst. Ons toegewijde team staat klaar om jouw event tot in de puntjes te verzorgen, waarbij persoonlijk contact voor, tijdens en na het event centraal staat. Maak van jouw bijeenkomst een gezellige en verbindende ervaring. Ontdek de mogelijkheden en neem vandaag nog contact met ons op om jouw event te plannen. We kijken ernaar uit om van jouw afsluiting een memorabel moment te maken.

Kleine groepen kaart

Keuzemenu

Buffet

Walking dinner

Walking dinner-buffet

BBQ

Shared Dining

Festival style

Dessertmogelijkheden