Yoga, Energy Transmission & Sound

Een authentieke combinatie die je meeneemt naar jouw meest natuurlijke staat van zijn, onvoorwaardelijke liefde, ontspanning en volledige overgave. Dit event is voor jou als je een zielsverlangen hebt voor verdieping, rust en ruimte. Als je (weer) contact wil maken met jouw innerlijke kracht; de bron van diepe creatieve kracht en wijsheid in jou. Als je behoefte hebt om terug te komen bij jezelf en vanuit deze innerlijke kracht een bewuste invulling te geven aan jouw leven.

Energy Transmission*

‘In order to attract our dream life, we need to match the frequency of our deepest desires’ 

Een energietransmissie is een geleiding van energie. De levensenergie in jou, wordt geactiveerd door de samensmelting van enerzijds de neerwaartse stroming van multidimensionale energie en anderzijds de opwaartse stroming van kundalini (aardse)  energie. 

Hierdoor vindt een diepe healing plaats tot in de kern van jouw zijn, kom je weer in contact met jouw creatieve kracht, krijgt jouw lichaam een reset op de meest hoge frequentie en maak je als vanzelf keuzes om jouw diepe verlangens te leven.

*Gefaciliteerd door: @shadee_by_day

Soundhealing*

De Soundhealing versterkt de Energy Transmission. Een authentieke combinatie die verdieping & verbinding biedt. Soundhealing is gebaseerd op het principe dat we uit energie bestaan en alles een trilling heeft; hoog of laag.

Door jezelf te verbinden met de 5 elementen; lucht , aarde, water, vuur, ether kom je in verbinding met je essentie. Sound reist door water heen en aangezien we voor een groot deel uit water bestaan, stroomt het op celniveau het lichaam in. Hierdoor worden blokkades in het lichaam op celniveau opgelost en ontstaat diepe ontspanning, overgave, verstilling & verbinding met jezelf. 

*Gefaciliteerd door: @haseya.soundhealing

Programma

We openen de ochtend met een korte yoga flow, dit is voor iedereen toegankelijk. Via een verdiepende meditatie dalen we vervolgens verder af in  ontspanning en volledige overgave. Hierna wordt ruimte gemaakt voor de helende energie transmissie. Deze wordt versterkt met de krachtige klank van Haseya Soundhealing.

Brunchtime

Na de Yoga, Energy Transmission & Sound is het tijd voor jouw welverdiende brunch in het restaurant van Abel. Gun jezelf, jouw vriendinnen & familie deze bijzondere ervaring. We kijken ernaar uit jou te verwelkomen op een van de Yoga, Energy Transmission & Sound events.

Data Yoga, Energy Transmission & Sound

  • 12 november

Programma & tijden (09.15 – 12.30 uur)

  • 09.15 uur Welkom & inloop
  • 09.30 – 11.30 Yoga, Energy Transmission & Sound
  • 11.30 – 12.30 Uitgebreide brunch incl. koffie en thee

Ben je toe aan verdieping, rust & ontspanning, reserveer dan vandaag nog het Yoga, Energy Transmission & Sound event en kom (weer) terug bij jezelf.

Powered by: Devi Yoga Club