Skip to main content

Bedrijfsuitje Rotterdam

Voor een bedrijfsuitje in de omgeving van Rotterdam bent u bij Abel. Grand Café Restaurant aan het juiste adres. Wij bieden een legio van mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsuitje in de regio van Rotterdam tegen een zeer betaalbare prijs. Zo biedt Abel Pitch&Putt golf, diverse wandelarrangementen, workshops, buiten activiteiten en nog veel meer originele activiteiten voor een spetterend bedrijfsuitje in de buurt van Rotterdam. Ook golfarrangementen, themafeesten en receptiearrangementen behoren bij Abel tot de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in de regio van Rotterdam. Lees hier meer!

Arrangementen

Een bedrijfsuitje bij Abel in de regio van Rotterdam is uiteraard niet geslaagd zonder een hapje en een drankje. Abel. Grand Café Restaurant verzorgt diverse uitgebreide arrangementen naar keuze. Of het nu gaat om een hapjesbuffet of sandwichlunch, de mogelijkheden op het gebied van lunch- en dinersuggesties voor een bedrijfuitje in de buurt van Rotterdam zijn vrijwel onbeperkt. Graag helpen wij u met de geschikte keuze voor uw gezelschap en uiteraard nemen wij hierin uw persoonlijke wensen mee.

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor een bedrijfuitje in de omgeving van Rotterdam kunt u kijken op onze website. Voor vragen, reserveringen of specifieke wensen neemt u contact op met tel. 010- 5011500 of via email adres info@restaurant-abel.nl.

Ontdek Abel.