Skip to main content

Brunchen Rotterdam

Altijd al wel eens willen brunchen in omgeving Rotterdam? Voor brunchen in omgeving Rotterdam kunt u terecht bij Abel Grand Café Restaurant. Dit late ontbijt (of vroege lunch) verzorgen wij voor groepen vanaf 25 personen. Brunchen kan bij ons in omgeving Rotterdam groot en klein. Uw wensen en behoeften kunnen vooraf met ons worden besproken. De grote hoeveelheid in soorten brood en verschillende soorten beleg, salades en warme gerechten zorgen ervoor dat brunchen bij Abel in omgeving Rotterdam een geslaagde ervaring zal zijn. Op onze sfeervolle locatie kunt u onze warme en koude gerechten in alle rust tot u nemen. Voor een brunch zoals u deze in gedachten hebt, is er bij Abel een mogelijkheid om deze naar wens te realiseren.

Bent u op zoek naar een gezellige locatie waar u ook terecht kunt met kinderen? Neem dan een kijkje bij ons andere restaurant, Tasman!

Wij kunnen u, wat betreft het brunchen bij Abel Grand Café Restaurant, verschillende arrangementen aanbieden. Voor meer informatie over deze arrangementen, maar ook voor informatie over de scherpe prijzen en de veelzijdige menukaart kunt u contact op nemen met ons Grand Café via telefoonnummer (010) 501 15 00, ook zijn wij via de email te bereiken op; info@abel-restaurant.nl.

Ontdek Abel.