Skip to main content

Geluid in onze zalen

Serre*, Restaurant, Salon, Boardroom, Club & Tasman.

De DJ maakt gebruik van de geluidsinstallatie van Abel. of Tasman. Wij beschikken over computergestuurd apparatuur met diverse speakers. De DJ plugt zijn apparatuur (draaitafel) in met een aansluiting van 2 stuks XLR de inprikpunten zijn per zaal verdeeld.

*Na 00.00 moet het volume terug naar het niveau van achtergrondmuziek (enkel van toepassing bij de Serre).

Waar moet de DJ op letten:

  • Mengpaneel niet harder dan 0dB.
  • Tone regelijk knoppen op 12 uur.
  • Geen lage tonen (bas) bij draaien op de mixer.
  • De ledverlichting niet in het rood draaien (oranje mag).

Koepel

De DJ dient zijn eigen geluidsinstallatie te verzorgen. In de Koepel mag muziek gedraaid worden tot 00.00 uur. Vanuit de regelgeving van de DCMR zijn wij beperkt in het produceren van geluidsdruk vanuit de Koepel. Dit om overlast te voorkomen. 

Algemene info

Vanuit de regelgeving van de DCMR (milieudienst Rijnmond) zijn wij beperkt in het produceren van geluidsdruk. Dit om overlast voor de bewoners te voorkomen.

Onze geluidsinstallatie is perfect ingesteld, zodat jullie genieten van optimaal geluid. Dat wil zeggen, zolang de regels in acht worden genomen zullen jullie zo min mogelijk beperkingen ondervinden.

De begrenzing wil zeggen dat als de DJ op de mixer harder uitstuurt dan 0 dB, de limiter gaat ingrijpen, dit gaat ten koste van de geluidskwaliteit. Als de DJ goed met deze installatie werkt zoals gevraagd dan zal het geluid fantastisch klinken.