Skip to main content

Vergaderlocatie Rotterdam

Bent u op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie in Rotterdam? Dan moet u bij Abel. Restaurant zijn. Wij hebben meerdere ruimtes die geschikt zijn voor vergaderingen. Wij bieden verschillende arrangementen aan zodat u nergens naar om hoeft te kijken en al uw energie kunt steken in de brainstormsessie met uw collega’s. Onze vergaderlocatie is ideaal gelegen in Rotterdam. Midden tussen het groen en op vijf minuten afstand van de A15. Als u inspirerend wilt vergaderen moet u bij Abel. Restaurant zijn.

Faciliteiten

Bij Abel. kunt u kiezen uit verschillende vergaderruimtes. U kunt gratis gebruik maken van audiovisuele benodigdheden zoals bijvoorbeeld een beamer, scherm en flip-over. Er is daarnaast ook gratis snelle Wifi aanwezig, onmisbaar tijdens een zakelijke vergadering. Daarnaast beschikken we over een eigen parkeerterrein waar u uw auto gratis kunt parkeren. Deze ideale vergaderlocatie in Rotterdam ligt slechts op vijf minuten afstand van de A15.

Eten en drinken

U kunt geen hele dag vergaderen zonder iets te eten of drinken. Abel. Restaurant heeft verschillende arrangementen om het vergaderen nog aangenamer te maken. U hoeft nergens aan te denken, wij regelen alles voor u. Kiest u bijvoorbeeld voor het dagarrangement (9.00 tot 16.00 uur), dan krijgt u onbeperkt koffie (Nespresso of illy), thee en water. Tussen de middag serveren wij een uitgebreide sandwichlunch, inclusief koffie, thee, melk en verse jus d’orange. Ook inbegrepen zijn diverse soorten fruit en in de middag schaaltjes met studentenhaver. Het dagarrangement bedraagt 32,50 euro per persoon. Natuurlijk zijn er ook nog andere mogelijkheden. Wij informeren u graag over wat er allemaal kan en wat het beste bij u past.

Frisse blik

Heeft u een lange vergadering of brainstorm? Ga tussendoor regelmatig even naar buiten. Las een korte beweegpauze in en gooi de spieren los. Dit is bevorderlijk voor de concentratie. Abel. Restaurant ligt prachtig gelegen in een natuurrijke omgeving. Ga lekker wandelen met z’n allen in de mooie Rhoonse Grienden of langs de Oude Maas. Of speel een uurtje Pitch & Putt op onze kleine maar mooi aangelegde golfbaan. Niet alleen goed voor de creativiteit maar ook voor de groepssfeer. Daarna heeft iedereen zeker weer een frisse blik.

Contact

Reserveer vandaag nog en geniet van onze vergaderlocatie in Rotterdam. Wilt u meer informatie? Klik hier, wij helpen u graag verder.

Ontdek Abel.