Skip to main content

Bedrijfsfeest Rotterdam

Abel. grand café restaurant is een geschikte locatie voor uw bedrijfsfeest in de nabijheid van Rotterdam. Ook een themafeest behoort tot de mogelijkheden. Wij hebben ruimte om gezelschappen te ontvangen tot 400 personen. Wij zorgen ervoor dat de aankleding van uw bedrijfsfeest, als u dat bij ons in Rotterdam komt vieren, er keurig en verzorgd, indien gewenst in een bepaalde sfeer, uit zal zien. In ons nieuwe restaurant beschikken wij over ruime en sfeervolle ruimtes en zalen die wij geheel naar wens kunnen inrichten en stijlen. Ons enthousiaste sales team kan u van het begin tot eind assisteren bij de organisatie van uw bedrijfsfeest.

Bedrijfsfeest binnen én buiten

Wij hebben een mooie locatie voor uw bedrijfsfeest en zijn gevestigd op een steenworp afstand van Rotterdam. Bovendien hebben wij een mooi terras, welke bij de zaal voor uw bedrijfsfeest gevoegd kan worden, zodat u met mooi weer buiten kunt zitten. Op ons ruimte terras kunt u tevens genieten van de mooie natuur waarin Abel ligt. De Rhoonse grienden biedt een oase van rust met zich mee. U kunt de zalen die geschikt zijn voor uw bedrijfsfeest vooraf komen bezichtigen nabij Rotterdam. Wanneer u een afspraak maakt leiden wij u graag rond. Graag gaan wij met u om de tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken. U kunt uw bedrijfsfeest ook uitbreiden met activiteiten. Lees hier meer over al onze mogelijkheden!

U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. Dit kunt u doen door ons contactformulier in te vullen, maar u kunt natuurlijk ook bellen of mailen. Telefonisch zijn wij te bereiken op 010-5011500 en per mail op info@restaurant-abel.nl.

Wij staan klaar om uw bedrijfsfeest in Rotterdam tot een succes te maken!

Ontdek Abel.