Skip to main content

Feestlocatie Rotterdam

Wanneer u op zoek bent naar een feestlocatie in Rotterdam bent u bij Abel. grand café restaurant aan het juiste adres. Of u nu een feestlocatie in Rotterdam zoekt voor een receptie, trouw- of bedrijfsfeest, Abel. grand café restaurant beschikt over verschillende ruimtes die ideaal met elkaar te combineren zijn.

Door de opzet van onze feestlocatie in Rotterdam kunnen wij aan 400 mensen plaatst bieden.

In combinatie met onze terrassen en binnenkort de Pitch&Putt golfbaan rondom Abel zijn de mogelijkheden voor een geslaagd evenement of feest zeer divers.

Om een impressie te krijgen van onze feestlocatie te Rotterdam bent u altijd van harte welkom om de informele, trendy maar warme feesten te komen proeven en te ervaren.

Voor vragen, reserveringen, informatie, of specifieke vragen met betrekking tot onze feestlocatie te Rotterdam kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Daarnaast zijn wij ook telefonisch bereikbaar op nummer 010- 501 15 00.

Tevens kunt u bij ons dagelijks heerlijk en culinair lunchen of dineren. Om een impressie te krijgen van onze menukaart kunt u zich alvast wenden tot de button menukaart.

Ontdek Abel.