Skip to main content

Vergaderen Rotterdam

Bent u op zoek naar een ideale en inspirerende ruimte om te vergaderen in de omgeving van Rotterdam? Bij Abel Grand Café Restaurant zit u gegarandeerd goed. In onze serre kunt u uitstekend vergaderen, op een prachtige locatie in omgeving Rotterdam, met een groep tot maximaal 25 personen. Wilt u net even ‘anders’ vergaderen in regio Rotterdam? Dan leent onze club zich daar uitstekend voor. Bekijk de verschillende foto’s op onze website maar eens. Wedden dat u enthousiast wordt? Tijdens het vergaderen in omgeving Rotterdam kunt u uiteraard een lekker drankje en hapje nuttigen, bij mooi weer ook op ons terras. Onze keuken biedt een ruime keuze aan heerlijke dranken en versnaperingen.

Bent u van plan om een langere tijd te vergaderen in regio Rotterdam? Dan zult u het misschien geen overbodige luxe vinden om even de benen te strekken. Ons Grand Café ligt in een groene omgeving met voldoende wandelmogelijkheden om even weer op scherpte te komen.

Vergaderen in omgeving Rotterdam doet u bij Abel Restaurant in alle rust en van alle gemakken voorzien. Wilt u reserveren of heeft u vragen? Neem telefonisch contact met ons op via (010) 501 15 00 of stuur een e-mail naar info@abel-restaurant.nl.

Ontdek Abel.