Skip to main content

Een sfeervol Christmas festival bij Abel.

Christmas festival, December 2023

In december 2023 organiseerden we een betoverend Christmas Festival bij Abel. Met 70 enthousiaste gasten werd deze dag een onvergetelijke ervaring vol heerlijke gerechten, sfeervolle muziek en een feestelijke ambiance.

De avond begon om 18:00 uur met een warm welkom: een glas cava en heerlijke tafelbites. De perfecte manier om de feestelijke avond te starten.

Om 19:00 uur begon het festival style diner. Gasten konden langs diverse kraampjes lopen en genieten van een breed scala aan culinaire hoogstandjes:

  • Kip rollade met stoofpeer en rosti
  • Iberico Ribfingers met Japanse crumble
  • Mini pulled beef burger
  • Truffel risotto met paddenstoelen en Parmezaanse kaas
  • Pannacotta met rood fruit, speculaas en amandel

Naast de kraampjes werden er ook diverse hapjes rondgebracht, waardoor de gasten continu konden genieten van heerlijke versnaperingen.

De avond werd afgesloten met een geweldig feest in onze club. De cocktailbar bood een scala aan feestelijke drankjes, terwijl het heerlijke bittergarnituur en de late night snacks zorgden voor de nodige verwennerij. Ons restaurant was prachtig aangekleed in kerstthema, wat bijdroeg aan de magische sfeer van de avond.

Het was een avond vol gezelligheid, heerlijke gerechten en een feestelijke ambiance. We zijn trots dat we dit prachtige evenement mochten organiseren en kijken ernaar uit om nog veel meer bedrijven een onvergetelijke kerstervaring te bieden.

Offerte aanvragen Christmas Festival.

Benieuwd naar het Christmas festival arrangement?

Abel. is druk bezig met alle voorbereidingen voor de feestdagen. Bent u op zoek naar een unieke en feestelijke ervaring voor uw bedrijf? Ontdek onze winter- en kerstarrangementen en laat ons uw evenement tot in de puntjes verzorgen.

Bekijk alle mogelijkheden.

Laat een opmerking achter