Skip to main content

Bedrijven familiedag met winterse sferen.

Kerstfeest, December 2023

In december 2023 mochten wij voor een bedrijf een prachtige bedrijven familiedag organiseren bij Abel. Met maar liefst 467 gasten werd het een dag vol winterse gezelligheid, heerlijke lekkernijen en leuke activiteiten.

Een warm welkom
Om 13:00 uur begon de dag met een heerlijk ontvangst. Zoete lekkernijen zoals kerststol, speculaas en kerstkoekjes stonden klaar, terwijl er apfelstrüdel werd rondgedeeld. Dit zorgde direct voor een warme en feestelijke sfeer.

Na de officiële plichtplegingen was het tijd voor diverse winterse activiteiten. Gasten konden genieten van: Een schaatsbaan, draaimolen, lasergamen, een winters treintje en nog veel meer!

De grote kerstboom vormde het perfecte decor voor een toffe groepsfoto, die een blijvende herinnering aan deze bijzondere dag opleverde.

Festival style diner
Om 17:15 uur was het tijd om te eten. In festival style hadden we diverse kramen geplaatst waar iedereen zelf langs kon lopen om te genieten van heerlijke gerechten zoals: Brood en pretzels met smeersels, zuurkool met worst en jus, tiroler gröstl met wildstoof, kipschnitzel en nog veel meer. 

Een gezellige naborrel
De dag werd om 19:00 uur afgesloten met een heerlijke naborrel. Gasten konden nog even napraten en genieten van de gezellige sfeer, onder het genot van een drankje.

Deze bedrijven familiedag bij Abel was een groot succes en we zijn trots dat we dit evenement hebben mogen verzorgen. Het was een dag vol plezier, lekker eten en winterse gezelligheid, en een perfect voorbeeld van wat wij kunnen bieden.

Bent u op zoek naar een unieke en feestelijke ervaring voor uw bedrijf? Ontdek onze winter- en kerstarrangementen en laat ons uw evenement tot in de puntjes verzorgen.

Aanvraag indienen voor een bedrijven familiedag.

Benieuwd naar alle kerst arrangementen?

Abel. is druk bezig met alle voorbereidingen voor de feestdagen. Bent u op zoek naar een unieke en feestelijke ervaring voor uw bedrijf? Ontdek onze winter- en kerstarrangementen en laat ons uw evenement tot in de puntjes verzorgen.

Bekijk alle mogelijkheden.

Laat een opmerking achter