Skip to main content

Eindejaarsborrel voor 200 gasten.

Eindejaarsborrel, December 2023

In december hadden we het genoegen om een gezellige kerstborrel te organiseren voor 200 gasten bij Abel. Deze sfeervolle middag en avond werd een groot succes, vol heerlijke hapjes, drankjes en feestelijke gezelligheid.

Een warm welkom
De gasten werden om 15:45 uur hartelijk ontvangen met tafelbites en lekkere drankjes. Dit zorgde direct voor een ontspannen en feestelijke sfeer.

De borrel
Vanaf 16:00 uur ging de borrel van start in onze sfeervolle zalen: de club met gouden bar, salon en boardroom. Deze prachtige ruimtes boden de perfecte setting voor een onvergetelijke kerstborrel.

Heerlijke hapjes en snacks
Tijdens de borrel serveerden we onze bekende Hollandse bittergarnituur, een assortiment van geliefde traditionele snacks. Daarnaast werden diverse late night snacks geserveerd, zoals de Kipsaté en de hamburger van rund. Natuurlijk hielden we hierbij rekening met verschillende dieetwensen, zodat iedereen kon genieten van het lekkere eten.

Heerlijke hapjes en snacks
De combinatie van heerlijke hapjes, drankjes en de gezellige ambiance zorgden voor een onvergetelijke eindejaarsborrel. Onze gasten genoten volop en het was een fantastische manier om het jaar feestelijk af te sluiten.

Heeft u interesse in het organiseren van een sfeervolle kerstborrel of ander bedrijfsevenement? Ontdek onze arrangementen en laat ons uw evenement tot in de puntjes verzorgen.

Aanvraag indienen voor een bedrijven familiedag.

Benieuwd naar alle winter arrangementen?

Abel. is druk bezig met alle voorbereidingen voor de feestdagen. Bent u op zoek naar een unieke en feestelijke ervaring voor uw bedrijf? Ontdek onze winter- en kerstarrangementen en laat ons uw evenement tot in de puntjes verzorgen.

Bekijk alle mogelijkheden.

Laat een opmerking achter